خطيب جمعه مدينه منوره را برکنار کنيد
چهارشنبه 20 مهر 1390  



منبر مسجد النبي (ص) منبري پاک است که بايد اظهارات و سخنراني هاي ضد طايفه اي بر روي آن بيان شود و نبايد به منبري براي افزايش اختلاف و شکاف ميان پيروان اديان و مذاهب مختلف تبديل شود.

به گزارش شيعه آنلاين، «عبدالرحمن الوابلي» نويسنده و روزنامه نگار سعودي که به داشتن انديشه هاي افراطي شهرت داشته، اين بار دست به قلم شده و با نوشتن مقاله اي سنگين، شيخ «علي الحذيفي» خطيب جمعه مدينه منوره که چند روز پيش شيعيان را به شدت مورد حمله و اهانت قرار داد را به باد انتقاد گرفت.

«الوابلي» در اين مطلب خواستار برکنار و برخورد فوري با «الحذيفي» شد و در ادامه افزود: با توجه به اينکه مسجد النبي (ص) به همه مسلمانان از مذاهب مختلف اسلامي تعلق دارد، لذا بيان چنين مطالبي در اين مسجد از سوي خطيب جمعه اقدامي نامشروع و غير قانوني بوده لذا بايد هر چه سريع تر با وي برخورد شود و او را برکنار کنند.

وي در ادامه گفت: حتي اگر هم گروهي از شيعيان در شهر کوچکي مانند "العواميه" تظاهرات کرده باشند، اين خطيب جمعه حق نداشته که همه شيعيان را مورد حمله و انتقاد قرار دهد زيرا او با اين کار فقط احساسات شيعيان را برانگيخته و آنان را تحريک کرد.

«عبدالرحمن الوابلي» همچنين افزود: بدون شک اظهارات الحذيفي که به ايجاد فتنه اي طايفه اي و افزايش شکاف و اختلاف ميان پيروان مذاهب مختلف شده، بايد فورا به برکناري وي منجر شود. تصميم به برکناري وي بايد هر چه سريع تر توسط مقامات ارشد سعودي گرفته شود همانطور که در گذشته نيز يک خطيب خاطي که شيعيان را تکفير کرده، برکنار کرده بودند.

«الوابلي» در ادامه گفت: منبر مسجد النبي (ص) منبري پاک است که بايد اظهارات و سخنراني هاي ضد طايفه اي بر روي آن بيان شود و نبايد به منبري براي افزايش اختلاف و شکاف ميان پيروان اديان و مذاهب مختلف تبديل شود.
دریافت اطلاعات...
مقالات
دریافت اطلاعات...