ديدن مسابقات جام جهاني فوتبال حرام است!
سه شنبه 25 خرداد 1389  



جنبش «جوانان مجاهدين سومالي» چندي پيش پس از تسلط بر مناطق مرکزي و جنوبي سومالي با تصويب قوانين مطابق با انديشه منحرف وهابيت، دانش آموزان را از رفتن به مدرسه منع کرده و آنان را وادار کردند که به جبهه جنگ بروند تا به اصطلاح در مبارزه عليه دولت مرکزي سومالي شرکت کنند.

به گزارش شيعه آنلاين، جنبش «جوانان مجاهدين سومالي» که يک گروهک مسلح با انديشه‌هاي منحرف وهابي است، ديدن مسابقات جام جهاني فوتبال را بر اعضاي خود و شهروندان مناطقي که بر آن سيطره دارند، حرام اعلام کرده و آن را منع کردند. گفته مي‌شود چنين اقدامي موجب خشم و نارضايتي بيشتر اعضاي اين گروهک و اهالي مناطق زير سلطه آنان شده است.

در همين راستا يکي از شبکه‌هاي راديويي سومالي که «شيبلي» نام دارد، پس از اعلام اين خبر افزود: جنبش «جوانان مجاهدين سومالي» علاوه بر اعضاي خود، اهالي مناطق مرکزي و جنوب سومالي که در حال حاضر زير سيطره آنان است را از ديدن مسابقات جام جهاني فوتبال منع کرده اند زيرا اين کار را بدعت و حرام مي‌دانند.

شايان ذکر است جنبش «جوانان مجاهدين سومالي» چندي پيش پس از تسلط بر مناطق مرکزي و جنوبي سومالي با تصويب قوانين مطابق با انديشه منحرف وهابيت، دانش آموزان را از رفتن به مدرسه منع کرده و آنان را وادار کردند که به جبهه جنگ بروند تا به اصطلاح در مبارزه عليه دولت مرکزي سومالي شرکت کنند.

ناگفته نماند اعضاي تأسيس کننده جنبش «جوانان مجاهدين سومالي» در گذشته از اعضاي جنبش «محاکم اسلامي» سومالي بودند که رياست آن را «شيخ شريف أحمد» رئيس جمهور فعلي سومالي برعهده دارد. جنبش «محاکم اسلامي» نيز داراي انديشه‌هاي منحرف وهابي است و پس از به قدرت رسيدن، قدرت را در احتکار خود قرار داد از همين رو برخي از اعضاي ناراضي آن جدا شده و جنبش «جوانان مجاهدين سومالي» را تأسيس کردند. در واقع مي‌توان گفت جهاد فعلي اين گروه وهابي عليه دولت حاکم در سومالي که خود نيز وهابي است، بر سر قدرت است و نه بر سر مسائل عقيدتي.
دریافت اطلاعات...
مقالات
دریافت اطلاعات...