شيخ الازهر: تکفير شيعه ممنوع است/ پشت سر شيعيان نماز مي‌خوانيم


چهارشنبه 19 تير 1392  



رييس بزرگترين دانشگاه ديني اهل سنت جهان، تبليغات شوم شبکه‌هاي ماهواره‌اي سلفي مبني بر کافر دانستن شيعيان را رد کرد و گفت: اين امري غير قابل قبول است و هيچ توجيهي در قرآن، حديث و اسلام براي آن وجود ندارد.

رييس بزرگترين دانشگاه ديني اهل سنت جهان، تبليغات شوم شبکه‌هاي ماهواره‌اي سلفي مبني بر کافر دانستن شيعيان را رد کرد و گفت: اين امري غير قابل قبول است و هيچ توجيهي در قرآن، حديث و اسلام براي آن وجود ندارد. 

شيخ الازهر: تکفير شيعه ممنوع است/ پشت سر شيعيان نماز مي‌خوانيم

به گزارش خبرگزاري اهل‏بيت(ع) ـ ابنا ـ در حالي که سلفيون مصري در چند ماه اخير بر تلاش هاي خود مبني بر شيعه ستيزي شتاب بيشتري داده اند، شيخ الازهر يک بار ديگر در مقابل تکفير شيعيان موضعگيري کرد و گفت: اگر چنين افکار بيهوده‌اي بر ما مسلط شود ما مسلماناني با فرهنگ اسلام يا عربهايي با فرهنگ عربي محسوب نمي شويم.


«دکتر احمد الطيب» افزود: امروز ما به وحدت مسلمانان در سراسر کشورهاي اسلامي نياز داريم در حالي که برخي براي ايجاد تفرقه و فتنه برنامه‌ريزي مي‌کنند.

شيخ الازهر ادامه داد: وحدت ملت‌هاي مسلمان امري مهم و ضروري است که به آن نياز داريم و بدون آن در هيچ روزي از روزها نمي‌توانيم سربلند باشيم.

وي گفته‌هاي پخش شده از شبکه‌هاي ماهواره‌اي مبني بر تکفير شيعيان را رد کرد و گفت: اين امري غير قابل قبول است و هيچ توجيهي در قرآن، حديث و اسلام براي آن وجود ندارد.

الطيب به برخي تهمت ها عليه شيعيان هم پاسخ داد و تأکيد کرد: ما پشت سر شيعيان نماز مي خوانيم و آن طور که شايعه مي کنند شيعيان قرآن ديگري ندارند. اگر شيعيان قرآن ديگري داشتند از ديد مستشرقين مخفي نمي ماند و آنها اين مطلب را اعلام مي کردند.

رييس الازهر با بيان اينکه هيچ اختلافي بين سني و شيعه که آنها را از اسلام خارج کند وجود ندارد گفت: به وجود آمدن مسائل فعلي، بهره‌برداري سياسي از اختلافات اجتهادي است. هدف اصلي دانشگاه الازهر وحدت امت اسلامي با وجود تفاوت در مسائل اجتهادي است.

الطيب آمادگي خود را براي سفر به هر مکاني که مسلمانان در آن اجتماع کرده باشند، بخصوص نجف اشرف اعلام کرد و افزود:  من پدر سني‌ها و شيعيان هستم و بزودي به عراق سفر مي کنم و نجف اشرف را هم زيارت خواهم نمودد.

شايان ذکر است برنامه هاي سلسله وار و گسترده سلفيون و وهابيون مصري، به ايجاد تنش در اين کشور منجر شده که شديدترين آن به شهادت رساندن فجيع «شيخ حسن شحاته» و ياران شيعه او در "الجيزه" بود.
دریافت اطلاعات...
مقالات
دریافت اطلاعات...